發文 註冊 登入
四月

找伴2-12/04同遊摩洛哥

5 1118
michelleyip
舊 2015-01-23, 00:16
目的地: 摩洛哥   時間: 2015年4月2曰至4月12曰 - 共11天   人數: 2-3人   預算: HKD5000   
有無人有興趣復活節期間去摩洛哥呢?
我地現在2女1男, 想夾雙數方便訂房.亦都想多d人一齊玩開心d, 大家又可分享旅遊資訊, 又可以夾份包車由Sahara 去 Fes.
行程大致如下. (有興趣一齊玩可以再傾行程點安排)

Day 1 02/04 HKG
Day 2 03/04 Casablanca-> Marrakech
Day 3 04/04 Marrakech
Day 4 05/04 Marrakech->Sahara Desert
Day 5 06/04 Sahara Desert
Day 6 07/04 Sahara Desert->Fes
Day 7 08/04 Fes
Day 8 09/04 Fes->Rabat
Day 9 10/04 Rabat->Casablanca
Day 10 11/04 Casablanca->HKG
Day 11 12/04 HKG

謝謝喔~~
1118 次查看
Angel TW
舊 2015-01-26, 17:14
我可以, 但想多去一些地方, 且我是台灣出發~
Lazy_Kung
舊 2015-01-26, 17:59
我香港男有興趣。請問會自由行定包團?
michelleyip
舊 2015-02-03, 23:16
引用:
作者: Angel TW (原文章)
我可以, 但想多去一些地方, 且我是台灣出發~
我們假期有限
michelleyip
舊 2015-02-03, 23:19
Dear Angel TW
我們假期有限
michelleyip
舊 2015-02-03, 23:25
引用:
作者: Lazy_Kung (原文章)
我香港男有興趣。請問會自由行定包團?
我們只會去Sarah 跟團。其他地方都是自由行。啱咪一齊玩。