背包客棧自助旅行論壇
[歐洲自助旅行找伴]3月生日 我90後的,想生日去外國渡過, 我3月21日生日想20號飛。但未搵到朋友一齊去我未試過同網上識既人去 所以都有點害怕性格有點內向 不知道如何 想po 下文 睇下有冇咩方法...
訂房比價
首頁 論壇 攻略 機票比價 訂房比價 優惠專區 會員相簿 景點地圖 背包幫 搜尋 今日新文章 註冊 登入論壇
回覆   發表新主題

主題工具
angelyiu1234 的頭像
angelyiu1234 angelyiu1234 目前離線 angelyiu1234 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
背包客
感謝: 2次/2篇
註冊日期: 2018-02-01
舊 香港女生想搵人陪去外國 過生日 3月20出發 - 2019-10-12, 07:30

目的地: 丹麥   時間: 2020年3月20   人數: 2   預算: 20000   聲明: 招集人為代辦或仲介   

3月生日 我90後的,
想生日去外國渡過, 我3月21日生日
想20號飛。但未搵到朋友一齊去
我未試過同網上識既人去 所以都有點害怕
性格有點內向

不知道如何 想po 下文 睇下有冇咩方法

此篇文章於 2019-10-26 08:09 被 angelyiu1234 編輯。
1 被閱讀484次
回覆時引用此篇文章
林淡定 的頭像
林淡定 林淡定 目前離線
背包客
感謝: 0次/0篇
註冊日期: 2019-07-19
舊 回覆: 香港女生想搵人陪去外國 - 2019-10-14, 19:46

引用:
作者: angelyiu1234 (原文章)
3月生日 我90後的,
想生日去外國渡過, 但未搵到朋友一齊去
我未試過同網上識既人去 所以都有點害怕
性格有點內向

不知道如何 想po 下文 睇下有冇咩方法
一起規劃嗎?
回覆時引用此篇文章
karta1395752 的頭像
karta1395752 karta1395752 目前離線 karta1395752 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Philippines
背包客
感謝: 1次/1篇
註冊日期: 2019-10-20
舊 回覆: 香港女生想搵人陪去外國 - 2019-10-20, 07:30

你好 我也是三月生日想規劃自助旅行
有發文找女生旅伴
妳可以參考看看我想去的行程
回覆時引用此篇文章
angelyiu1234 angelyiu1234 目前離線 angelyiu1234 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
背包客
舊 回覆: 香港女生想搵人陪去外國 - 2019-10-20, 07:34

引用:
作者: karta1395752 (原文章)
你好 我也是三月生日想規劃自助旅行
有發文找女生旅伴
妳可以參考看看我想去的行程
可是我比較想去 丹麥 你都是20號出發嗎?
回覆時引用此篇文章
karta1395752 的頭像
karta1395752 karta1395752 目前離線 karta1395752 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Philippines
背包客
註冊日期: 2019-10-20
舊 回覆: 香港女生想搵人陪去外國 - 2019-10-20, 12:34

引用:
我是19號搭機出發 20號到目的地的機場哦
回覆時引用此篇文章
背包客
舊 回覆: 香港女生想搵人陪去外國 - 2019-10-21, 16:15

找不到人陪真的很麻煩呢
很不開心
:'(
回覆時引用此篇文章
ginalo 的頭像
ginalo ginalo 目前離線 ginalo 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Taiwan
背包大俠
感謝: 37次/20篇
註冊日期: 2008-11-27
舊 回覆: 香港女生想搵人陪去外國 - 2019-10-24, 20:09

引用:
Hi~
我在找3月到挪威看極光的旅伴,去過3次覺得很讚,
你可以奧斯陸進,搭郵輪從哥本哈根出。

如果有興趣可以加入討論
ginalo711@hotmail.com
回覆時引用此篇文章
背包客
舊 回覆: 香港女生想搵人陪去外國 - 2019-10-27, 05:45

推文推文
回覆時引用此篇文章
gogotraveller gogotraveller 目前離線
背包客
註冊日期: 2019-09-14
舊 回覆: 香港女生想搵人陪去外國 - 2019-10-27, 20:27

我係90後香港男生
三月下旬生日
計劃緊下年旅程
有興趣可聯絡
回覆時引用此篇文章
回覆   發表新主題

主題分類清單
一月二月三月四月五月六月七月
八月九月十月十一月十二月過期其他
全部
主題工具
論壇跳轉