背包客棧自助旅行論壇
[西藏自助旅行找伴]預計在今年12月頭 會到青海西藏玩10-12日。我們是2個來自香港既男生。想搵人同我地一齊拼車/報團 。我和我的朋友會先去青海3-4日...機返香港我地可以去西寧/拉薩會合。有興趣可私訊、留下wechat (wechat id : leowcm)或whatsapp亦可~~~
訂房比價
leowcm
流浪漢
感謝: 0次/0篇
註冊日期: 2019-10-11
舊 2019年12月頭 西藏跟團遊 - 2019-10-11, 16:50
目的地: 西藏   時間: 2019年12月頭   人數: 2-4   
預計在今年12月頭 會到青海西藏玩10-12日。
我們是2個來自香港既男生。想搵人同我地一齊拼車/報團 。我和我的朋友會先去青海3-4日遊玩/適應高山環境,再之後火車 去西藏6-8日。
基於現在情況 問了相熟人士 , 自由行要另外請導遊,報本地團就可能因為12月淡季,分分鐘跟團價可以當包車玩 (例子:如那團只有兩人報名 也會成團), 佢會幫我地再找香港人一起報團 看看有沒有人想參加。珠峰線 5日人民幣2880。
其實,詳情可以再細傾 ,出發時間只是預計,如有人有興趣,可以再傾
最主要想搵到一班同樣想去青海西藏同埋12月頭出發既旅伴。

我地建議
->
1) 香港搭飛機入西寧, 玩完青海搭火車去西藏, 玩完西藏係拉薩搭飛機返香港

我地可以去西寧/拉薩會合。

有興趣可私訊、留下wechat (wechat id : leowcm)或whatsapp亦可~~~
604 次查看
reedlam
背包客
感謝: 0次/0篇
註冊日期: 2019-11-04
舊 回覆: 2019年12月頭 西藏跟團遊 - 2019-11-04, 19:09
引用:
作者: leowcm (原文章)
預計在今年12月頭 會到青海西藏玩10-12日。
我們是2個來自香港既男生。想搵人同我地一齊拼車/報團 。我和我的朋友會先去青海3-4日遊玩/適應高山環境,再之後火車 去西藏6-8日。
基於現在情況 問了相熟人士 , 自由行要另外請導遊,報本地團就可能因為12月淡季,分分鐘跟團價可以當包車玩 (例子:如那團只有兩人報名 也會成團), 佢會幫我地再找香港人一起報團 看看有沒有人想參加。珠峰線 5日人民幣2880。
其實,詳情可以再細傾 ,出發時間只是預計,如有人有興趣,可以再傾
最主要想搵到一班同樣想去青海西藏同埋12月頭出發既旅伴。

我地建議
->
1) 香港搭飛機入西寧, 玩完青海搭火車去西藏, 玩完西藏係拉薩搭飛機返香港

我地可以去西寧/拉薩會合。

有興趣可私訊、留下wechat (wechat id : leowcm)或whatsapp亦可~~~
hello 我都係香港男仔,12月頭都有十幾日假,有興趣一齊JOIN
LINE:reedlkw
wechat:reedlamkw
lyminghk
背包客
感謝: 1次/1篇
註冊日期: 2019-10-12
舊 回覆: 2019年12月頭 西藏跟團遊 - 2019-11-22, 20:01
引用:
作者: reedlam (原文章)
hello 我都係香港男仔,12月頭都有十幾日假,有興趣一齊JOIN
LINE:reedlkw
wechat:reedlamkw
12月中有十幾日假,睇吓夾唔夾到一齊去?