背包客棧自助旅行論壇
發文 註冊 登入
其他

2020紐西蘭打工度假找同伴

1 7 1377
christine323 christine323 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
舊 2019-08-13, 12:28
本人是香港女生 2016年去澳洲打工度假兩年 隔了一年想在年齡限制前去一年紐西蘭 現在正在爬文中 希望能在這邊認識有意一齊準備和同行的香港人
希望可以一齊討論 一齊抽籤☺
有意認識多個朋友請留下line或者加我☺
Line id:christine3232014
由於疫情關係 錯過了2020年的申請時間...希望明年可以成功申請
此篇文章於 2020-05-30 16:40 被 christine323 編輯。
感謝 1
1377 次查看
LAIKIT LAIKIT 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
舊 2019-11-03, 21:38
將會02/2020去,可加我Line:laikit55
eucalyptus_hk
舊 2020-02-12, 15:45
引用:
作者: LAIKIT (原文章)
將會02/2020去,可加我Line:laikit55
你係2019年申請??
我見2020年要4月先有得APPLY, 申請完大概幾時先拎到VISA?
lkydw
舊 2020-03-05, 01:54
你幾時到?
我3月6號到aucland.
line ID: lky_yiu1201
另外各位, 我打算買車, budget ~<3500nzd, 有認識賣二手的 請聯系=]
mmillu
舊 2020-03-06, 18:41
hello~

我前年已去左紐西蘭WH,有咩問題,想知d咩都好歡迎隨時問我。
Line: mm.illu

Thanks~!
sara2020
舊 2020-03-12, 10:55
我計劃4月去Auckland, Line ID:saralsw thx!
christine323 christine323 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
舊 2020-05-30, 16:37
引用:
作者: sara2020 (原文章)
我計劃4月去Auckland, Line ID:saralsw thx!
由於疫情關係 今年我錯過左申請時間 可能要等明年了
舊 2020-05-30, 16:39
引用:
作者: mmillu (原文章)
hello~

我前年已去左紐西蘭WH,有咩問題,想知d咩都好歡迎隨時問我。
Line: mm.illu

Thanks~!
請問visa很難搶嗎