背包客棧自助旅行論壇
[西藏自助旅行找伴]截至03/05/2019更新現有4位女團友,希望至少搵到多2人參加截至03/05/2019更新預計在今年9月頭 會到青海西藏玩12-1...; 1) 香港搭飛機入西寧, 玩完青海搭火車去西藏, 玩完西藏係拉薩搭飛機返香港我地可以去西寧會合。另外,唔知有冇可靠拼車司機推介。
訂房比價
mschan
背包客
感謝: 1次/1篇
註冊日期: 2014-04-23
舊 9月西藏及青海地區拼團 - 2019-04-11, 11:21
目的地: 西藏及青海地區拼團   時間: 2019年9月頭 大概12-15日   人數: 4-6   預算: 8000-20000   
截至03/05/2019更新
現有4位女團友,希望至少搵到多2人參加

預計在今年9月頭 會到青海西藏玩12-15日。
我們是2個來自香港既女仔。想搵人同我地一齊拼車。
人數方面唔想搵太多人,大概total 一團4-6人左右。budget around 8000-20000hkd。
其實,詳情可以再細傾。
最主要想搵到一班同樣想去青海西藏同埋9月頭出發既旅伴。

我地建議
->
1) 香港搭飛機入西寧, 玩完青海搭火車去西藏, 玩完西藏係拉薩搭飛機返香港

我地可以去西寧會合。

另外,唔知有冇可靠拼車司機推介。
此篇文章於 2019-05-03 19:58 被 mschan 編輯。
928 次查看
Pencyleung
流浪漢
感謝: 0次/0篇
註冊日期: 2019-04-19
舊 回覆: 9月西藏及青海地區拼團 - 2019-04-19, 15:24
我9月3-12日會係拉薩,打算搵人拼車,我地兩個女仔,你有興趣嗎?行程可以再夾
mschan
背包客
舊 回覆: 9月西藏及青海地區拼團 - 2019-04-20, 15:29
引用:
作者: Pencyleung (原文章)
我9月3-12日會係拉薩,打算搵人拼車,我地兩個女仔,你有興趣嗎?行程可以再夾
我pm你再講下詳情
smallpotato98 smallpotato98 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
背包客
註冊日期: 2018-03-25
舊 回覆: 9月西藏及青海地區拼團 - 2019-04-22, 16:53
引用:
作者: mschan (原文章)
人數方面唔想搵太多人,大概total 一團4-6人左右。budget around 8000-20000hkd。
其實,詳情可以再細傾。

我地建議
->
1) 香港搭飛機入西寧, 玩完青海搭火車去西藏, 玩完西藏系拉薩搭飛機返香港

我地可以去西寧會合。

我同朋友共2人女,香港人,你哋建議嘅行程
我哋非常之有興趣,還滿額未?
mschan
背包客
舊 回覆: 9月西藏及青海地區拼團 - 2019-04-22, 19:04
引用:
作者: smallpotato98 (原文章)
我同朋友共2人女,香港人,你哋建議嘅行程
我哋非常之有興趣,還滿額未?
未搵哂人, 如果有興趣成團既話,我地可以pm,我都想了解下你地既計劃
smallpotato98 smallpotato98 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
背包客
舊 回覆: 9月西藏及青海地區拼團 - 2019-04-22, 20:40
引用:
未搵哂人, 如果有興趣成團既話,我地可以pm,我都想了解下你地既計劃
App 我微信dubio299
mschan
背包客
舊 回覆: 9月西藏及青海地區拼團 - 2019-04-22, 20:49
引用:
作者: smallpotato98 (原文章)
App 我微信dubio299
加了,等你認証,thx
keungsweet
背包客
感謝: 2次/2篇
註冊日期: 2013-06-14
舊 回覆: 9月西藏及青海地區拼團 - 2019-05-07, 17:27
引用:

其實,詳情可以再細傾。

我地建議
->
1) 香港搭飛機入西寧, 玩完青海搭火車去西藏, 玩完西藏係拉薩搭飛機返香港

我地可以去西寧會合。

我地香港2個女仔都計劃緊去西藏玩,有冇多D資料?
我wechat: wxid_ymx6tay8f4m222

Thx!!!
Tracy
背包客
舊 回覆: 9月西藏及青海地區拼團 - 2019-05-08, 20:29
引用:
作者: keungsweet (原文章)
我地香港2個女仔都計劃緊去西藏玩,有冇多D資料?
我wechat: wxid_ymx6tay8f4m222

Thx!!!
Tracy
Hi Tracy 我搵不到你,加不到你wechat
Kittata
背包客
註冊日期: 2014-05-09
舊 回覆: 9月西藏及青海地區拼團 - 2019-05-17, 00:26
而家搵夠人未?!
Keennonlias
背包客
註冊日期: 2018-04-18
舊 回覆: 9月西藏及青海地區拼團 - 2019-08-27, 01:01
引用:

其實,詳情可以再細傾。

我地建議
->

我地可以去西寧會合。

我們兩名女生計劃24/9-6/10 到西藏想找拼車旅伴,有意可WeChat:kenniswtlau 或whatsapp: +852-63565319