背包客棧自助旅行論壇
[西南地區]真的,旅行中遇到的人和事都是最美的回憶 !...
訂房比價
首頁 論壇 攻略 機票比價 訂房比價 優惠專區 會員相簿 景點地圖 背包幫 搜尋 今日新文章 註冊 登入論壇
回覆   發表新主題

主題工具
wai_cheng 的頭像
wai_cheng wai_cheng 目前離線 wai_cheng 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
背包高手
感謝: 32次/7篇
註冊日期: 2014-01-12
舊 回覆: 回復: 西藏,一場最美的遇見(含司機推薦) - 2019-03-13, 14:17

引用:
作者: 翻滾吧牛寶寶 (原文章)
一次美好的旅行,會是一段特別難忘的回憶..
真的,旅行中遇到的人和事都是最美的回憶 !
回覆時引用此篇文章
Jamiefok Jamiefok 目前離線
背包高手
感謝: 3次/3篇
註冊日期: 2016-01-09
舊 回覆: 西藏,一場最美的遇見(含司機推薦) - 2019-03-17, 13:38

你好呀,我都想問吓你包車大約價錢的,同埋都想知道你係喺邊度搵同伴,因為我6月想去阿里呀,謝謝!
回覆時引用此篇文章
jooochau jooochau 目前離線
流浪漢
感謝: 0次/0篇
註冊日期: 2019-04-07
舊 回覆: 西藏,一場最美的遇見(含司機推薦) - 2019-04-07, 13:14

想請問包車費用!謝謝!
回覆時引用此篇文章
adacsw627 adacsw627 目前離線
背包客
註冊日期: 2012-12-09
舊 回覆: 西藏,一場最美的遇見(含司機推薦) - 2019-05-13, 23:04

請問可以分享包車價錢嗎? 謝謝
回覆時引用此篇文章
Sandar306 Sandar306 目前離線 Sandar306 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
封禁會員
註冊日期: 2018-05-27
舊 回覆: 西藏,一場最美的遇見(含司機推薦) - 2019-05-21, 18:38

此帳號為封禁會員
查實我真想問你,你係咪做旅遊的,如唔係又何必咁轉折pm 資料..要真心推薦師就會直接寫明師傅資料...何須咁有心機個個覆資料!sry...以常規人士有心推薦好師傅做法而說...或許有所冒犯請見諒!
回覆時引用此篇文章
wai_cheng wai_cheng 目前離線 wai_cheng 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
背包高手
舊 回覆: 西藏,一場最美的遇見(含司機推薦) - 2019-05-22, 12:14

引用:
作者: Sandar306 (原文章)
查實我真想問你,你係咪做旅遊的,如唔係又何必咁轉折pm 資料..要真心推薦師就會直接寫明師傅資料...何須咁有心機個個覆資料!sry...以常規人士有心推薦好師傅做法而說...或許有所冒犯請見諒!
其實我都想問你有無認真睇人地文章先留言? 司機聯絡方式我大大隻字MARK 係度, 係有D人無心機無時間睇埋就留言問。我本著一個分享既心態去覆, 咁都要抽水,咁既SORRY 唔需要!
回覆時引用此篇文章
Sandar306 Sandar306 目前離線 Sandar306 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
封禁會員
舊 回覆: 西藏,一場最美的遇見(含司機推薦) - 2019-05-22, 18:29

此帳號為封禁會員
你好心分享太做造了!pm already 已出賣了你—》(不斷推呢篇遊記上頂位)!我連sorry 呢句都要收回!真正熱愛分享既人不會在遊記裡咁有心關注和回覆!
回覆時引用此篇文章
背包高手
舊 回覆: 西藏,一場最美的遇見(含司機推薦) - 2019-05-24, 12:40

引用:
你好心分享太做造了!pm already 已出賣了你—》(不斷推呢篇遊記上頂位)!我連sorry 呢句都要收回!真正熱愛分享既人不會在遊記裡咁有心關注和回覆!
多謝你咁得閑花咁多心機,時間去留意人地既留言。
鐘意分享同埋有禮貌又有時間我先會一個個回覆/PM,因為唔係個個都咁得閑可以去留意D唔關佢事既留言。
我只希望其他人都可以有個快樂既西藏行。我既西藏旅行因為遇上呢個好心既司機而變得更加難忘。呢個都係我寫呢個POST既其中一個原因,想表達我對旺堆既感激之心。
你鐘意點諗係你既事,而到底邊個先係你口中所謂既「旅遊業者」,心照啦。

BTW, 我都無接受過任何惡意的SORRY,你有咩可以收返呢?
我唔想浪費D時間係無聊人身上。完。
回覆時引用此篇文章
封禁會員
舊 回覆: 西藏,一場最美的遇見(含司機推薦) - 2019-05-25, 10:24

此帳號為封禁會員
我都係果句你用一年時間去留言呢段所謂分享贊揚此人既遊記太造作了!并唔我係無聊係你一年之舉太造作!
回覆時引用此篇文章
kikilulu65 的頭像
kikilulu65 kikilulu65 目前離線 kikilulu65 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Taiwan
背包大俠
感謝: 12次/9篇
註冊日期: 2007-05-06
舊 回覆: 西藏,一場最美的遇見(含司機推薦) - 2019-11-17, 17:44

引用:
我都係果句你用一年時間去留言呢段所謂分享贊揚此人既遊記太造作了!并唔我係無聊係你一年之舉太造作!
我也想要包車費用!謝謝
回覆時引用此篇文章
回覆   發表新主題

主題分類清單
遊記行程交通住宿景點購物飲食
金錢證件其他全部
主題工具
論壇跳轉
主題工具