發文 註冊 登入
證件

請問香港良明證如何申請? 希望有心人解答!!!!

3 43 6525
mskong
舊 2016-12-14, 01:22
希望有心人解答,唔該!!!!!!

我已經上傳曬任何資料!
但良明證仲未有!
係CIC寄信比你?
定打電話BOOK時間去灣仔做返證明呢?
6525 次查看
KC20
舊 2016-12-14, 08:02
拿invatation latter 去都得,但要provide 加拿大領事館地址
KC20
舊 2016-12-14, 08:04
引用:
作者: KC20 (原文章)
拿invatation latter 去都得,但要provide 加拿大領事館地址
我係網上睇有人話provide 加拿大駐香港總領事館 有人就話寄去加拿大既領事館,我仲寄錯佐係加拿大既地址。依家搞到好亂都唔知點好
wingniwing
舊 2016-12-14, 19:39
引用:
我係網上睇有人話provide 加拿大駐香港總領事館 有人就話寄去加拿大既領事館,我仲寄錯佐係加拿大既地址。依家搞到好亂都唔知點好
封信寫咗係寄去加拿大駐香港領事館
wingniwing
舊 2016-12-14, 19:50
引用:
作者: wingniwing (原文章)
封信寫咗係寄去加拿大駐香港領事館
前天去灣仔警署整了
上傳的縮圖

mskong
舊 2016-12-16, 01:32
引用:
請問攞邊張invatation latter?
而家好緊急 得返10 幾日!
可唔可以私人聯絡問你呢?
mskong
舊 2016-12-16, 01:36
引用:
前天去灣仔警署整了
請問攞邊張invatation latter 去灣仔辦呢>?
可唔可以其他方式PM你詢問你? 而家急住辦理!!
wingniwing
舊 2016-12-16, 01:56
引用:
作者: mskong (原文章)
請問攞邊張invatation latter 去灣仔辦呢>?
可唔可以其他方式PM你詢問你? 而家急住辦理!!
http://www.backpackers.com.tw/forum/showthread.php?p=9344997#post9344997
感謝 1
mskong
舊 2016-12-16, 03:09
我已經搞掂上傳咗!而家等回覆THX!
mskong
舊 2016-12-16, 03:26
請問攞到良明證之後去灣仔辦理完
係埋自己寄信去加拿大駐香港領事館呢?
xmram
舊 2016-12-16, 15:49
引用:
請問攞到良明證之後去灣仔辦理完
係埋自己寄信去加拿大駐香港領事館呢?
你唔會攞到張良民證,佢會直接寄去加拿大駐香港領事館,但你要提供領事館地址。
mskong
舊 2016-12-17, 02:57
引用:
作者: xmram (原文章)
你唔會攞到張良民證,佢會直接寄去加拿大駐香港領事館,但你要提供領事館地址。

8th floor, Berkshire House, 25 Westlands Road, Quarry Bay, Hong Kong

請問係唔係以上加拿大駐香港領事館呢個地址呢?THX!!解答
xmram
舊 2016-12-17, 10:26
引用:
8th floor, Berkshire House, 25 Westlands Road, Quarry Bay, Hong Kong

請問係唔係以上加拿大駐香港領事館呢個地址呢?THX!!解答
無錯,上面會員wingniwing都有post了
感謝 1
wingniwing
舊 2016-12-19, 19:56
引用:
我已經搞掂上傳咗!而家等回覆THX!
有沒有收到信??
mskong
舊 2016-12-21, 01:18
引用:
有沒有收到信??
我17號到而家都未有收到!!你呢?有咩方法可以攞到?仲係等?

你可能感興趣