發文 註冊 登入
其他

澳洲working holiday visa肺炎情況下,仲批唔批?

20 4009
supersmall supersmall 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
舊 2021-12-13, 19:50
引用:
作者: bowieyim (原文章)
咁應該你真係要再重新檢查過 因為嗰個身體檢查有限期只係一年你嗰個應該過咗一年 佢應該而家先至開始審批你 所以你應該要重新檢查過 我喺12月6號去完做身體檢查 之後12月9號個status 就已經轉左no action required 要嗰個狀態轉左 no action 先為止個身體檢查已經完成同埋upload咗上去
但係我依家都過左年齡上限,會唔會做完身體檢查之後又唔批🙈
bowieyim
舊 2021-12-13, 19:57
引用:
作者: supersmall (原文章)
但係我依家都過左年齡上限,會唔會做完身體檢查之後又唔批🙈
咁慘咁呢個我就唔係好知啦😩😩😩 我依家都仲等緊佢批
supersmall supersmall 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
舊 2021-12-14, 10:12
引用:
係呀,所以我都唔知做唔做多次身體檢查好,我又搵唔到地方問澳洲個邊,今年個身體檢查仲要加左價添🤦🏻‍♀️
nanat 的頭像
nanat
舊 2022-01-19, 21:02
引用:
想知佢批左未呀😂
我啱啱申請完,已經收到要體檢email
我係咪去驗完,個個診所就會自動幫我upload個cert上個application,之後等個邊批就得嘅😗thxxx
舊 2022-01-25, 23:26
引用:
作者: nanat (原文章)
想知佢批左未呀😂
我啱啱申請完,已經收到要體檢email
我係咪去驗完,個個診所就會自動幫我upload個cert上個application,之後等個邊批就得嘅😗thxxx
仲未批呀,我有去做多次體驗
你去診所做完,佢就大約4-5個工作天會upload去澳洲個邊架啦
ahyinv0v
舊 2022-01-31, 21:19
批 我1月26做完體檢 1月30批左

你可能感興趣