背包客棧自助旅行論壇
[伊朗]If you need help in tehran Iran, I recommend one mushroom scientist...經他同意 在此post 推薦文。你不是沙發客 也可聯絡看看。但要幫忙帶香菇 協助研究。沙發客reference都十分正面。我很信任他!
訂房比價
amanda168
背包大俠
感謝: 37次/18篇
註冊日期: 2007-10-24
舊 德黑蘭沙發主推薦 - 2018-02-06, 03:16
If you need help in tehran Iran, I recommend one mushroom scientist Mr. V.

first of all, he is a scientist that needs help to get some small volume of mushroom ( fresh or dry) and he pickup u from airport and help u to stay in Tehran. U can contact him in watsapp by +989128431824

He is trustful and willing to host foreigners like most of iranians.

我自己一個人旅行伊朗26天。第一天 V先生和學生來接機 招待我如貴賓 送我SIM card 幫我買去南部波斯灣過夜火車票 吃飯都付錢 還說要付香菇錢 我都不好意思了。 我回程還在他家加住了4夜。
他家在德黑蘭南部zam zam地鐵附近 交通很方便。一家人都和善。
我經他同意 在此post 推薦文。你不是沙發客 也可聯絡看看。但要幫忙帶香菇 協助研究。沙發客reference都十分正面。我很信任他!
600 次查看
amanda168
背包大俠
感謝: 37次/18篇
註冊日期: 2007-10-24
舊 回覆: 德黑蘭沙發主推薦 - 2018-02-06, 03:17
如不是沙發客,請說是看見 Taiwan yin文章介紹的!!!
cylai
背包高手
感謝: 25次/12篇
註冊日期: 2010-04-06
舊 回覆: 德黑蘭沙發主推薦 - 2018-02-28, 13:50
謝謝,已PM你。