背包客棧自助旅行論壇
[[過期]東南亞找伴]想在本月底,29左右出發,到越南一星期左右,各位有興趣嗎?...
訂房比價
stephstephchan stephstephchan 目前離線
背包客
感謝: 0次/0篇
註冊日期: 2013-12-02
舊 有香港朋友想在本月底到越南嗎? - 2013-12-03, 23:19
目的地: 越南   時間: 12/2013   
想在本月底,29左右出發,到越南一星期左右,各位有興趣嗎?
被閱讀1341次 Like
Chui Ka Ho Chui Ka Ho 目前離線
流浪漢
註冊日期: 2013-09-01
舊 回覆: 有香港朋友想在本月底到越南嗎? - 2013-12-05, 22:57
Hello I also plan to go to vietnam in around xmas time for one week. Want to go Hanoi as well as HCM city. We can discuss about that.
stephstephchan stephstephchan 目前離線
背包客
註冊日期: 2013-12-02
舊 回复: 有香港朋友想在本月底到越南嗎? - 2013-12-05, 23:59
I can only go after 27/12, can you still manage to go?
Taurine Taurine 目前離線
背包客
註冊日期: 2012-02-21
舊 回覆: 有香港朋友想在本月底到越南嗎? - 2013-12-10, 13:19
我有興趣啊!你係打算幾號返香港?而家仲訂唔訂得切機票啊?
同麻……大約想去越南邊幾個地方呢^^
kimichou kimichou 目前離線
背包客
註冊日期: 2013-12-18
舊 回复: 回覆: 有香港朋友想在本月底到越南嗎? - 2013-12-19, 00:27
引用:
作者: Chui Ka Ho (原文章)
Hello I also plan to go to vietnam in around xmas time for one week. Want to go Hanoi as well as HCM city. We can discuss about that.
I'll be @ hk on 25/12 & headed for ha Noi in the afternoon. PLAN: ha noi (stay 4 hrs), sapa, cat ba .... Saigon & Phu Quoc. But i'm not a HK ppl.

主題分類清單
一月二月三月四月五月六月七月
八月九月十月十一月十二月過期其他
全部
主題工具
論壇跳轉