背包客棧自助旅行論壇
發文 註冊 登入
交通

捷藍航空行李問題

7 5568
Violeta0953
舊 2015-06-10, 16:20
大家好~~
小妹我之前爬文過有關捷藍航空的行李相關事項
有人說捷藍航空可以免費允許帶一個大型行李箱拖運
還有小型登機箱可上飛機。
而我也去看了官網
他寫的行李相關事項如下:
Checked baggage

Checked bags that exceed 62" (157.48 cm) in overall dimensions (length + width + height) or exceed 50 pounds (22.68 kg) will incur additional fees.

Please note: boxes will not be accepted as checked baggage on international flights.

If you'll be carrying additional bags, there is a $50 fee for checking a second bag and a $100 fee for a third bag.

A Value Added Tax (VAT) of up to 18% is also payable on baggage fees for certain international flights. Non-US VAT based on itinerary are as follows:

*Baggage weight and size limits apply.

但是我又收到他寄給我的mail,上面並沒有寫到拖運行李的部分
只有寫說可攜帶登機箱上機

Don't get carried away.

You're allowed to bring one personal item and one carry-on bag onboard. The carry-on must not exceed 22"L x14"W x9"H. Thank you for keeping these dimensions in mind.

所以想說有沒有哪位前輩有搭乘過捷藍航空,可以給我一點意見,謝謝
感激不盡~~
5568 次查看
ordtpe 的頭像
ordtpe
舊 2015-06-10, 21:12
捷藍可以有一件免費托運行李,不用懷疑。

http://help.jetblue.com/SRVS/CGI-BIN/webisapi.d...Blue,case=obj%28634%29

Free Baggage Allowance
Each customer may bring one bag free of charge.
Each bag must NOT exceed 62 inches (157.48 centimeters) in overall dimensions (length + width + height) and CANNOT exceed 50 pounds (22.68 kg).
Violeta0953
舊 2015-06-12, 14:10
引用:
作者: ordtpe (原文章)
捷藍可以有一件免費托運行李,不用懷疑。

http://help.jetblue.com/SRVS/CGI-BIN/webisapi.d...Blue,case=obj%28634%29

Free Baggage Allowance
Each customer may bring one bag free of charge.
Each bag must NOT exceed 62 inches (157.48 centimeters) in overall dimensions (length + width + height) and CANNOT exceed 50 pounds (22.68 kg).
謝謝你!!真得太棒了!!那我就可以放心拖著大行李箱上飛機了~~
ladyparis12
舊 2015-11-06, 15:01
您好 可否請問 捷藍航空 跟古巴航空行李可以直掛嗎?
因為我想要從ORLADO到古巴HAVANA 在cancun轉機
但是中間飛機時間只差了兩小時 怕很趕 請問行李可以直掛嗎?謝謝
ordtpe 的頭像
ordtpe
舊 2015-11-06, 15:59
引用:
作者: ladyparis12 (原文章)
您好 可否請問 捷藍航空 跟古巴航空行李可以直掛嗎?
因為我想要從ORLADO到古巴HAVANA 在cancun轉機
但是中間飛機時間只差了兩小時 怕很趕 請問行李可以直掛嗎?謝謝
不行。兩家沒有合作。

一定要入境領行李,再去報到掛行李。因為要入境,所以要有墨簽或美簽。
zou
舊 2015-11-11, 13:47
引用:
作者: ordtpe (原文章)
不行。兩家沒有合作。

一定要入境領行李,再去報到掛行李。因為要入境,所以要有墨簽或美簽。
小提醒, 美國的esta不行去墨西哥喔, 要是真的美簽喔
我朋友剛犯了這個錯誤, 浪費的一張機票
katmai 的頭像
katmai
舊 2015-11-11, 14:12
引用:
作者: zou (原文章)
小提醒, 美國的esta不行去墨西哥喔, 要是真的美簽喔
我朋友剛犯了這個錯誤, 浪費的一張機票
美國免簽三年來已經有數不清的台灣人(至少上百)犯了一樣的錯誤。

背包客棧三年前就已經在墨西哥板的置頂文警告,台灣外交部也在官網上警告。
但只要現況繼續(台灣護照能免美簽、不能免墨簽),就會有數不清的人繼續犯同樣的錯誤
purestar purestar 已通過手機驗證. 門號所屬國家:United States
舊 2015-12-28, 14:20
引用:
作者: Violeta0953 (原文章)
謝謝你!!真得太棒了!!那我就可以放心拖著大行李箱上飛機了~~
6/30/2015 後訂的票就沒有免費行李了