背包客棧自助旅行論壇
[西藏]2月12日更新我地現有4男4女, 已夠人。如果對我地既行程有興趣, 可以pm你的聯絡方法(wechat or line account... line account: im_nagoemail address: kei0111_2010@yahoo.com.hk感激:-)
訂房比價
首頁 論壇 攻略 機票比價 訂房比價 優惠專區 會員相簿 景點地圖 背包幫 搜尋 今日新文章 註冊 登入論壇
回覆   發表新主題

主題工具
nago_0111 nago_0111 目前離線
背包客
感謝: 0次/0篇
註冊日期: 2014-02-06
舊 (現有1男2女)招多一位男生一齊四月中遊西藏 - 2014-02-06, 13:00

2月12日更新
我地現有4男4女, 已夠人。
如果對我地既行程有興趣, 可以pm你的聯絡方法(wechat or line account)給我, 到lhasa後可以一齊遊覽

我地有行程更改
D1 (12/4):香港到西宁(飛機住西宁)
D2 (13/4):西宁到拉萨(火車住拉薩)
D3 (14/4):下午到達休息-八郭街(住拉薩)
D4 (15/4):大昭寺-布达拉宫-药王山(住拉薩)
D5 (16/4):拉萨--羊卓雍错--卡若拉冰川--江孜(宗山、白居寺)--日喀则
D6 (17/4):日喀则(扎什伦布寺)--拉孜--定日--绒布寺/珠峰大本营
D7 (18/4):珠峰--定日--日喀则
D8 (19/4): 日喀则--雅江风光--尼木--当雄--纳木错
D9 (20/4): 纳木错--那根拉山口--念青唐古拉山观景台--羊八井--拉萨
D10 (21/4): (部份人)回港 (飛機)
D11 (22/4): (餘下的人,會繼續前往林芝)
D12 (23/4): 林芝
D13 (24/4): 林芝
D14 (25/4): 回 HK

我地現有1男2女,想招多一位男生一齊4月12-4月21 (total 10日)遊西藏,分擔車費,住宿費, 有冇人有興趣?
我地都係新手,第一次遊西藏,大概行程已plan好...

Day1:香港到西宁(飛機住西宁)
Day2:西宁到拉萨(火車住拉薩)
Day3:下午到達休息-八郭街(住拉薩)
Day4:大昭寺-布达拉宫-药王山(住拉薩)
Day5:拉薩-納木錯(住拉薩)/雅魯藏布江-巴松措(住林芝)
Day6:林芝-鲁朗(住林芝)
Day7:林芝-
Day8: -拉薩(住拉薩)
Day9: 罗布林卡-西藏博物馆(住拉薩)
Day10:回港(飛機)

其實我想要去埋珠峰...如果去埋,就要加多4-5日...大約會4月25或26號返hk.

有興趣請留言或pm我...
wechat or line account: im_nago
email address: kei0111_2010@yahoo.com.hk

感激

此篇文章於 2014-02-12 15:15 被 nago_0111 編輯。
被閱讀1359次
回覆時引用此篇文章
elainepoon10 elainepoon10 目前離線
背包大俠
感謝: 2次/2篇
註冊日期: 2012-09-05
舊 回覆: (現有1男2女)招多一位男生一齊四月中遊西藏 - 2014-02-06, 15:56

Hello,你地买好机票未啊?
回覆時引用此篇文章
nago_0111 nago_0111 目前離線
背包客
感謝: 0次/0篇
註冊日期: 2014-02-06
舊 回覆: (現有1男2女)招多一位男生一齊四月中遊西藏 - 2014-02-06, 16:33

hi,我地2女買左機票,男生未買...有興趣一齊遊嗎?
add我丫, 我打算約今個sat(8/2)約出黎傾行程...
回覆時引用此篇文章
回覆   發表新主題

主題分類清單
遊記行程交通住宿景點購物飲食
金錢證件其他全部
主題工具
論壇跳轉
主題工具