背包客棧自助旅行論壇
[港澳自助旅行找伴]大家好,我是香港90後女生剛好畢業,待找工作中,每天時間都很閑有經過香港的朋友可以找我一齊去玩平時有留意香港的新事物,知道最新的餐廳,...,地質公園,觀塘海濱花園等等.. 無聊去野餐都可以, 因為真係太悶了,冇野做在家中身邊朋友個個都搵到工喇..自己一個人去又好似冇咩意思
訂房比價
Stella:)
背包客
感謝: 0次/0篇
註冊日期: 2016-08-03
舊 陪你遊香港 - 2016-08-08, 15:44
目的地: 香港   時間: 8月8日起   
大家好,我是香港90後女生
剛好畢業,待找工作中,每天時間都很閑
有經過香港的朋友可以找我一齊去玩
平時有留意香港的新事物,知道最新的餐廳,新景點
也很愛攝影,可以幫你們拍拍相片啊
家在港島那邊,赤柱,中環,銅鑼灣那邊比較熟悉
如果你們有行程想問的話,也可以找我呀
男生女生也歡迎,我愛逛街也愛遊戲

PS香港朋友冇野做的話,不如一齊去玩,想周圍去..入南丫島,地質公園,觀塘海濱花園等等..
無聊去野餐都可以, 因為真係太悶了,冇野做在家中
身邊朋友個個都搵到工喇..自己一個人去又好似冇咩意思
1143 次查看
Anngi
流浪漢
註冊日期: 2016-08-10
舊 回覆: 陪你遊香港 - 2016-08-10, 13:38
怎麼聯繫你^_^
ling_lol
背包客
註冊日期: 2009-12-19
舊 回覆: 陪你遊香港 - 2016-08-13, 04:07
哈囉,哈囉!我聽日飛香港啦,點聯絡你咧?
Kingsleyw
背包客
註冊日期: 2016-06-01
舊 回覆: 陪你遊香港 - 2016-08-13, 05:37
Hi, 我都係90後香港人
比較鐘意大自然 得閒會去行山
有興趣可加
Line:kingsleyw12
背包客
舊 回覆: 陪你遊香港 - 2016-08-16, 11:20
引用:
作者: nanananana (原文章)
想聯繫你~請問有line id可以一起討論嗎?
我是84年次 女生
Line of: stellalokyee 歡迎找我呀 ^^
背包客
舊 回覆: 陪你遊香港 - 2016-08-16, 11:21
引用:
作者: ling_lol (原文章)
哈囉,哈囉!我聽日飛香港啦,點聯絡你咧?
line id: stellalokyee , 歡迎找我呀^^

搜尋文章