背包客棧自助旅行論壇
[澳洲打工渡假找伴]From HK既我預計5月頭出發到計劃先集二簽/三簽或者對黎緊個新簽證有興趣既,我地可以一齊出發/討論,非常歡迎有車牌同有同共目標既你加入line:kchiho929...
訂房比價
首頁 論壇 攻略 機票比價 訂房比價 優惠專區 會員相簿 景點地圖 背包幫 搜尋 今日新文章 註冊 登入論壇
回覆   發表新主題

主題工具
kwilliam 的頭像
kwilliam kwilliam 目前離線 kwilliam 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
流浪漢
感謝: 0次/0篇
註冊日期: 2019-10-20
舊 找同伴澳洲打工假期2020 MAY - 2019-10-21, 22:28

目的地: Perth/Brisbane or other   時間: MAY   

From HK既我預計5月頭出發到

計劃先集二簽/三簽或者對黎緊個新簽證有興趣既,我地可以一齊出發/討論,非常歡迎有車牌同有同共目標既你加入
line:kchiho929

此篇文章於 2019-11-09 15:10 被 kwilliam 編輯。
被閱讀225次
回覆時引用此篇文章
LILLYTSE LILLYTSE 目前離線
背包客
感謝: 0次/0篇
註冊日期: 2019-10-04
舊 回覆: 找同伴澳洲打工假期2020 APR/MAY - 2019-10-24, 10:24

引用:
作者: kwilliam (原文章)
就是你了同伴

From HK既我,要像袋鼠一樣跳出舒適區

粥粉麵飯我都會,只是駕照還未考上,希望來得及

計劃在袋鼠國�賺個滿堂紅,集二簽三簽又或者是求籤要成為�PR 為目標既你快來聯絡我
line:kchiho929
PLEASE ADD MY WHATSAPP 56463175 lilly
回覆時引用此篇文章
David95 David95 目前離線
流浪漢
感謝: 1次/1篇
註冊日期: 2019-11-07
舊 回覆: 找同伴澳洲打工假期2020 APR/MAY - 2019-11-07, 12:25

hi
我都係4月出發
加我lineID davidlaushing
回覆時引用此篇文章
回覆   發表新主題

主題分類清單
一月二月三月四月五月六月七月
八月九月十月十一月十二月過期其他
全部
主題工具
論壇跳轉
主題工具