背包客棧自助旅行論壇
[西藏自助旅行找伴]由成都(可能會在成都玩幾天)之後搭川藏南線去西藏 (大約12日),之後會在西藏繼續玩(行程未定).如果有人有意思的話,可以再去尼泊爾行山(e.g. abc)希望搵到都想去嘅人一齊去,咁可以一齊拼車/包,唔一定要跟足全部行程,可以只去某一部分本人香港男,23歲...
訂房比價
tlau096 tlau096 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
背包高手
感謝: 2次/2篇
註冊日期: 2018-10-06
舊 西藏川藏南線 - 2020-01-16, 15:41
目的地: 西藏   時間: 5月尾/6月出發   人數: 4-6   預算: 未知   
由成都(可能會在成都玩幾天)之後搭川藏南線去西藏 (大約12日),之後會在西藏繼續玩(行程未定).如果有人有意思的話,可以再去尼泊爾行山(e.g. abc)

希望搵到都想去嘅人一齊去,咁可以一齊拼車/包,唔一定要跟足全部行程,可以只去某一部分

本人香港男,23歲
805 次查看
tlau096 tlau096 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
背包高手
舊 回覆: 西藏川藏南線 - 2020-01-19, 15:32
暫時有2男一女
背包高手
舊 回覆: 西藏川藏南線 - 2020-01-22, 20:11
暫時行程: 川藏南線(10天),拉薩玩2/3天,之後阿里大環線(轉山,15天)

想搵香港人因為台灣人和香港人不能一齊拼團
修行流浪者
背包客
感謝: 5次/2篇
註冊日期: 2020-02-27
舊 回覆: 西藏川藏南線 - 2020-02-28, 08:19
引用:
作者: tlau096 (原文章)
由成都(可能會在成都玩幾天)之後搭川藏南線去西藏 (大約12日),之後會在西藏繼續玩(行程未定).如果有人有意思的話,可以再去尼泊爾行山(e.g. abc)

希望搵到都想去嘅人一齊去,咁可以一齊拼車/包,唔一定要跟足全部行程,可以只去某一部分

本人香港男,23歲
我們也在計劃去,珠海的,還想去下稻城
Bosco_yiu Bosco_yiu 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
背包客
感謝: 0次/0篇
註冊日期: 2020-06-13
舊 回覆: 西藏川藏南線 - 2020-06-29, 12:28
有冇改時間?香港人,28歲,如果仲未去,有興趣想加入
背包高手
舊 回覆: 西藏川藏南線 - 2020-07-29, 21:29
引用:
作者: Bosco_yiu (原文章)
有冇改時間?香港人,28歲,如果仲未去,有興趣想加入
而家都唔知幾時可以去到
Bosco_yiu Bosco_yiu 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
背包客
舊 回覆: 西藏川藏南線 - 2020-08-07, 23:03
引用:
而家都唔知幾時可以去到
係囉,都要一段時間,但勇衝西藏呢個心我仲未停落來,師兄之後都想繼續去嘅話,我都可以加入的🤝
背包高手
舊 回覆: 西藏川藏南線 - 2020-08-09, 21:37
引用:
作者: Bosco_yiu (原文章)
係囉,都要一段時間,但勇衝西藏呢個心我仲未停落來,師兄之後都想繼續去嘅話,我都可以加入的🤝
師兄,有冇line啊?到時可以一齊傾下
背包客
舊 回覆: 西藏川藏南線 - 2020-08-10, 20:56
引用:
師兄,有冇line啊?到時可以一齊傾下
有啊師兄,你加我啊,line : Bosco_yiu