發文 註冊 登入
五月

西藏 林芝線 珠峰 徵拼車伙伴

4 507
kapoooxxx
舊 2019-04-12, 12:46
目的地: 西藏 林芝線 珠峰   時間: 5月21-5月28   人數: 1-2   
行程如下,已有香港2女1男
有意可留聯絡方法
D1 拉薩—巴松措—林芝
D2 林芝—魯朗—米堆冰川—然鳥湖—波密
D3 波密—古鄉湖—林芝
D4 林芝—拉薩(兩點到拉薩 自由活動)
D5 拉薩—羊湖—普湖—卡若拉冰川—江孜古城—日喀則市
D6 日喀則市—加措拉山口—珠峰
D7 加措拉山口—318公路5000公里處—日喀則市
D8 扎什倫布寺—仁布—雅魯藏布江—拉薩

可能會加納木措
大概是這樣, 可以再修改
507 次查看
Tanyasheriff
舊 2019-04-13, 13:19
引用:
作者: kapoooxxx (原文章)
行程如下,已有香港2女1男
有意可留聯絡方法
D1 拉薩—巴松措—林芝
D2 林芝—魯朗—米堆冰川—然鳥湖—波密
D3 波密—古鄉湖—林芝
D4 林芝—拉薩(兩點到拉薩 自由活動)
D5 拉薩—羊湖—普湖—卡若拉冰川—江孜古城—日喀則市
D6 日喀則市—加措拉山口—珠峰
D7 加措拉山口—318公路5000公里處—日喀則市
D8 扎什倫布寺—仁布—雅魯藏布江—拉薩

可能會加納木措
大概是這樣, 可以再修改
hello 我一個女仔捻住5月去西藏 你地會去幾多日 幾多號呀 睇下有無機會一齊拼車
lamyuan59
舊 2019-04-26, 10:37
引用:
作者: Tanyasheriff (原文章)
hello 我一個女仔捻住5月去西藏 你地會去幾多日 幾多號呀 睇下有無機會一齊拼車
我地3個女仔 有冇機會join?
wanyu0501
舊 2019-05-02, 13:23
想問搵到拼車既人未?我地有3個人, 可唔可以join?我地5月20號晚會到拉薩, 30或者31號走, 有意whatsapp 68475533
wl02479006
舊 2019-05-16, 17:21
line:wl02479006
加我傾