背包客棧自助旅行論壇
[歐洲自助旅行找伴]90澳門男,想知道大概日期會係幾時?我6/19先開始放假,放到7月3 諗緊去冰島/歐洲,如果方便你加我wechat or line :lcwing0103...
訂房比價
LCWENG LCWENG 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Macao
背包高手
感謝: 2次/2篇
註冊日期: 2019-05-14
舊 回覆: 香港90後女生6月找旅伴 - 2019-05-14, 02:43
90澳門男,想知道大概日期會係幾時?我6/19先開始放假,放到7月3 諗緊去冰島/歐洲,如果方便你加我wechat or line :lcwing0103
samas
流浪漢
感謝: 0次/0篇
舊 回覆: 香港90後女生6月找旅伴 - 2019-05-14, 12:04
剛剛大學畢業的香港男生,五月中至七月中歐洲畢業旅行,想去意大利、西班牙、法國時有個旅伴照應,有興趣請私信。
Cathy... Cathy... 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
背包客
註冊日期: 2019-02-28
舊 回复: 香港90後女生6月找旅伴 - 2019-05-19, 23:05
7.7-7.13我会在希腊,和你的计划一致吗
LCWENG LCWENG 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Macao
背包高手
舊 回覆: 香港90後女生6月找旅伴 - 2019-05-20, 00:29
引用:
作者: samas (原文章)
剛剛大學畢業的香港男生,五月中至七月中歐洲畢業旅行,想去意大利、西班牙、法國時有個旅伴照應,有興趣請私信。
6/19香港-倫敦 6/22倫敦-冰島 7/1冰島-阿姆斯特丹 7/2阿姆斯特丹-香港7/3到
am1102
背包高手
註冊日期: 2017-05-11
舊 回覆: 香港90後女生6月找旅伴 - 2019-05-22, 01:59
轉工有假求撿
6月27左右到7月10都可以
有意pm我
90後香港男生
yslaw
背包客
註冊日期: 2019-05-21
舊 回覆: 香港90後女生6月找旅伴 - 2019-05-22, 22:10
Hello, 我都喺香港90後女仔, 6月中到7月尾會自己去倫敦番intern, 星期六日都冇咩嘢做,如果你嚟london可以搵我一齊玩或者食餐飯呀:-)
lung0814 lung0814 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
背包客
註冊日期: 2015-05-09
舊 回覆: 香港90後女生6月找旅伴 - 2019-05-23, 08:59
本人6/8-6/15會到波蘭自駕,有興趣可加line: nclung1984
menghao menghao 已通過手機驗證. 門號所屬國家:France
流浪漢
註冊日期: 2019-05-30
舊 回覆: 香港90後女生6月找旅伴 - 2019-05-30, 07:47
一定得是香港人嗎?哈哈哈,目前是6.9-12在巴黎,之後飛瑞典,重頭戲在挪威,後面再去德國丹麥還有波蘭,我也是窮游哈哈哈
navinccf navinccf 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
流浪漢
註冊日期: 2019-06-01
舊 回覆: 香港90後女生6月找旅伴 - 2019-06-01, 05:38
喺倫敦讀緊書嘅男生
6月中至6月底有意去Ireland Scotland 或者其他歐洲地方
dreamerChi dreamerChi 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Ireland
背包客
感謝: 1次/1篇
註冊日期: 2017-01-22
舊 回覆: 香港90後女生6月找旅伴 - 2019-06-04, 00:29
Hello, 我喺一位香港90後男仔, 目前係Dublin返工 不過6/17 - 6/24有假 & 7/6之後有假求撿
自己有幾次短途歐遊經驗同埋係好隨和嘅人
如果我可以join嘅話歡迎msg我 (line: kelvin_0928)

如果有人嚟Dublin可以搵我一齊玩或者食餐飯呀
cherrylcs
背包客
感謝: 1次/1篇
註冊日期: 2019-06-20
舊 回覆: 香港90後女生6月找旅伴 - 2019-06-21, 12:17
引用:
作者: am1102 (原文章)
轉工有假求撿
6月27左右到7月10都可以
有意pm我
90後香港男生
我27/6 會到巴黎,想自駕鄰近國家,求帶領一起同行。line:cherrylee119
真尼Jen
流浪漢
註冊日期: 2020-01-15
舊 回覆: 香港90後女生6月找旅伴 - 2020-01-15, 21:24
Hello!90後香港女生,暫定六月十八至二十八日在歐洲旅遊,英國〉荷蘭+比利時,詳情可以再討論^^