背包客棧自助旅行論壇
[[過期]東南亞找伴]想在本月底,29左右出發,到越南一星期左右,各位有興趣嗎?...
訂房比價
stephstephchan
背包客
感謝: 0次/0篇
註冊日期: 2013-12-02
舊 有香港朋友想在本月底到越南嗎? - 2013-12-03, 23:19
目的地: 越南   時間: 12/2013   
想在本月底,29左右出發,到越南一星期左右,各位有興趣嗎?
1351 次查看
Chui Ka Ho
流浪漢
註冊日期: 2013-09-01
舊 回覆: 有香港朋友想在本月底到越南嗎? - 2013-12-05, 22:57
Hello I also plan to go to vietnam in around xmas time for one week. Want to go Hanoi as well as HCM city. We can discuss about that.
stephstephchan
背包客
註冊日期: 2013-12-02
舊 回复: 有香港朋友想在本月底到越南嗎? - 2013-12-05, 23:59
I can only go after 27/12, can you still manage to go?
Taurine
背包客
註冊日期: 2012-02-21
舊 回覆: 有香港朋友想在本月底到越南嗎? - 2013-12-10, 13:19
我有興趣啊!你係打算幾號返香港?而家仲訂唔訂得切機票啊?
同麻……大約想去越南邊幾個地方呢^^
kimichou
背包客
註冊日期: 2013-12-18
舊 回复: 回覆: 有香港朋友想在本月底到越南嗎? - 2013-12-19, 00:27
引用:
作者: Chui Ka Ho (原文章)
Hello I also plan to go to vietnam in around xmas time for one week. Want to go Hanoi as well as HCM city. We can discuss about that.
I'll be @ hk on 25/12 & headed for ha Noi in the afternoon. PLAN: ha noi (stay 4 hrs), sapa, cat ba .... Saigon & Phu Quoc. But i'm not a HK ppl.

搜尋文章