背包客棧自助旅行論壇
發文 註冊 登入
五月

(急)5月尾6月頭 318國道/西藏拼車招人

3 347
Little Little fat
舊 2019-04-14, 15:30
目的地: 西藏   時間: 5月尾6月頭   人數: 1-2   
現有4人, 想再招1-2人一齊玩,識下朋友同分擔下車費,司機已經搵左, 包車約1300一日,行程可再商議,大約21/5係成都出發,可以只拼川藏線/ 珠峰線, 有興趣可以telegram cc1111

D1成都-都江堰-映秀-卧龙-日隆镇-丹巴-观音桥
D2观音桥-色达
D3色达一日游
D4色达-道浮-新都桥
D5新都桥-亚丁
D6亚丁一起游
D7亚丁-理塘-巴塘
D8巴塘-邦达
D9邦达-波密
D10波密-林芝
D11林芝-巴松措-拉萨
D12 市内
D13: 拉萨-羊湖-卡若拉冰川-白居寺-日喀则
D14: 日喀则-珠峰绒布寺-珠峰大本营
D15:珠峰-札什伦布寺-日喀则
D16: 日喀则-沿着雅鲁藏布江-尼木草原-纳木错
D17: 纳木错-羊八井-拉萨
347 次查看
annie2000123
舊 2019-04-14, 20:08
請問係唔係confirm左5月21日出發~~因為我27日先番香港~
因為我本身都想經色達入西藏~~
Little Little fat
舊 2019-04-15, 00:00
引用:
作者: annie2000123 (原文章)
請問係唔係confirm左5月21日出發~~因為我27日先番香港~
因為我本身都想經色達入西藏~~
係呀,21/5係成都出發呀,我地只可提前幾日/遲一日出發,因為有個朋友仲有旅行要去
此篇文章於 2019-04-15 02:04 被 Little Little fat 編輯。
annie2000123
舊 2019-04-15, 10:22
引用:
作者: Little Little fat (原文章)
係呀,21/5係成都出發呀,我地只可提前幾日/遲一日出發,因為有個朋友仲有旅行要去
巧啊~~我pm 左你我個微信~~有時間大家可以傾下!!