背包客棧自助旅行論壇
發文 註冊 登入
四月

[香港] 4月21/22-28/29, 招2-3人包車阿里南線

4 433
KCYM
舊 2019-03-07, 10:49
目的地: 西藏   時間: 4月20-30, 8天   人數: 2-3   預算: 10000HKD   
2香港女生,
已購機票 19號到拉薩

准備4月22或21號出發,包車8天
正在聯絡包車師傅報價

招2-3人一起包車(7人車)阿里南線8天
參考行程:
Day 1: 拉萨一羊卓雍措一卡惹拉冰川一江孜古堡一日喀则
Day 2: 日喀则—拉孜—萨嘎
Day 3: 萨嘎—玛旁雍措—拉昂措—塔尔钦
Day 4: 塔尔钦-扎达土林—古格王朝—札达
Day 5: 札达—冈仁波齐神山—萨嘎
Day 6: 萨嘎-佩枯措—西夏邦马峰—老定日—珠峰
Day 7: 珠峰—绒布寺—乌拉山—拉孜—日喀则
Day 8: 日喀则—扎什伦布寺—雅鲁藏布江—拉萨

有興趣歡迎Whatsapp: 9572 1428
433 次查看
KCYM
舊 2019-04-02, 14:10
引用:
作者: doutong (原文章)
我地跟左Local tour, 阿里南8天, 1500/人,有無興趣一齊,多d香港人同聲同氣,有興趣加wechat:gracewong123, 佢負責統籌
謝謝邀請!但係我地都報左團喇
Lab71
舊 2019-04-02, 15:59
Hello 我地都係19到拉薩,2個人,但28就要走,你地仲招人嘛?睇下夾唔夾到早1日岀發
KCYM
舊 2019-04-10, 16:55
引用:
作者: Lab71 (原文章)
Hello 我地都係19到拉薩,2個人,但28就要走,你地仲招人嘛?睇下夾唔夾到早1日岀發
唔好意思,我地報左local tour喇
Kakiiso
舊 2019-05-11, 15:59
引用:
作者: doutong (原文章)
我地跟左Local tour, 阿里南8天, 1500/人,有無興趣一齊,多d香港人同聲同氣,有興趣加wechat:gracewong123, 佢負責統籌
價錢好抵,請問可五可以介紹下係邊間度報?