背包客棧自助旅行論壇
發文 註冊 登入
五月

5月尾至6月初 西藏拼車

7 750
ra18
舊 2019-02-13, 16:21
目的地: 西藏   時間: 2019年5月28日至6月8日   人數: 2-3   預算: HKD10000   
暫時人數:2位
預計拼車總人數:4-5位
司機:已找3位司機比較 價錢1300-1400/天 包括油費,過路費,停車費,司機工資
住宿:司機可安排

暫定行程:
第一天:抵達拉薩
第二天:布達拉宮、大昭寺、八角街
第三天:色拉寺、哲蚌寺
第四天:拉薩 — 江孜 (羊卓雍措湖、卡若拉冰川、白居寺) — 日喀則
第五天:日喀則 — 定日- 珠峰大本營
第六天:珠峰大本營 — 绒布寺- 日喀則
第七天:日喀則 — 納木錯
第八天:納木錯 — 拉薩

行程,時間可商議
750 次查看
kazaf1990
舊 2019-02-17, 20:33
有興趣 可以we chat 我嗎?kazaf_1990
neilson_hk
舊 2019-04-08, 17:26
引用:
作者: ra18 (原文章)
暫時人數:2位
預計拼車總人數:4-5位
司機:已找3位司機比較 價錢1300-1400/天 包括油費,過路費,停車費,司機工資
住宿:司機可安排

暫定行程:
第一天:抵達拉薩
第二天:布達拉宮、大昭寺、八角街
第三天:色拉寺、哲蚌寺
第四天:拉薩 — 江孜 (羊卓雍措湖、卡若拉冰川、白居寺) — 日喀則
第五天:日喀則 — 定日- 珠峰大本營
第六天:珠峰大本營 — 绒布寺- 日喀則
第七天:日喀則 — 納木錯
第八天:納木錯 — 拉薩

行程,時間可商議
我同你地既行程一樣, 唔知你地搵到人未
https://www.backpackers.com.tw/forum/showthread.php?t=10265751
gracewong123
舊 2019-04-10, 13:51
唔夠人包車都可以考慮跟local tour, 幾抵玩
FaiLi
舊 2019-04-10, 17:29
有興趣,可wechat:li234567891li
lamyuan59
舊 2019-04-26, 10:42
時間差唔多 3個女仔 有意join wechat lamyuan59
momomapy
舊 2019-04-29, 13:42
Hello,有興趣
wechat: momomapy
chuny21
舊 2019-04-30, 00:22
有意 plz wechat: ycy123hk