背包客棧自助旅行論壇
發文 註冊 登入
五月

香港人找伴到西藏 轉山及同遊

2 38 2656
neilson_hk
舊 2019-04-08, 17:22
Jamiefok
舊 2019-04-08, 18:43
引用:
謝謝你不過我係去大北線呀,同埋都夾左包車,不過可能另外去林芝 謝謝你
Tanyasheriff
舊 2019-04-13, 01:48
引用:
作者: jojopanda (原文章)
有5月4拉薩出發阿里大環線的嗎?13天16號返回的?
你好!我打算5月7到西藏20號會hk 你有興趣嘛? 可以add我tg:tanyasheriff
Tanyasheriff
舊 2019-04-13, 13:17
引用:
作者: Jamiefok (原文章)
-預計去20日至一個月多
-想去完西藏轉去雲南 四川稻成亞丁等
-由廣州搭火車上拉薩
-去阿里轉山為首要目標
-未有實際行程 可能會參加當地團
-不想太趕急
-省錢但應花則花

我是90後,希望有喜歡行山或攝影的朋友同行,再討論行程安排,謝謝!
hello 我都係一個女仔5月去西藏 你會幾多號去呀 ?睇下會唔會一齊拼車
kkkong
舊 2019-04-13, 18:02
有興趣,我也喜歡行山運動,已退休,未知落實幾時呢
Little Little fat
舊 2019-04-14, 16:32
https://www.backpackers.com.tw/forum/showthread.php?t=10268348

有冇興建一齊去?可以只拼川藏線
Jamiefok
舊 2019-04-15, 15:04
引用:
作者: Tanyasheriff (原文章)
hello 我都係一個女仔5月去西藏 你會幾多號去呀 ?睇下會唔會一齊拼車
謝謝你,我有伴包車去轉山了,不過之後自由會去四川嗰邊~
Jamiefok
舊 2019-04-15, 15:11
引用:
作者: Little Little fat (原文章)
https://www.backpackers.com.tw/forum/showthread.php?t=10268348

有冇興建一齊去?可以只拼川藏線
唔好意思,已經搵到人了,謝謝
Jamiefok
舊 2019-04-15, 15:12
引用:
作者: kkkong (原文章)
有興趣,我也喜歡行山運動,已退休,未知落實幾時呢
唔好意思,已經搵到人了,謝謝