背包客棧自助旅行論壇
[西藏]時間:24/07晚機去, 04/08黃昏返到香港景區:林芝、巴松錯、魯朗、拉薩、羊湖(露營)、納木錯價錢:6500人民幣包早餐同車(私...呢個時間去會暖啲,一入黑就可以開始影銀河,同時係旺季,所以機票貴啲。秋/春季去會平啲,銀河唔夠靚同時間好唔方便。目前欠1人,有意pm我
訂房比價
首頁 論壇 攻略 機票比價 訂房比價 旅遊相簿 會員相簿 景點地圖 背包幫 搜尋 今日新文章 註冊 登入論壇
回覆   發表新主題

主題工具
Pandoray Pandoray 目前離線
背包客
感謝: 2次/2篇
註冊日期: 2018-08-20
舊 2019年7月尾至8月頭西藏自由行攝影為主4人團 - 2019-03-08, 12:37

時間:24/07晚機去, 04/08黃昏返到香港
景區:林芝、巴松錯、魯朗、拉薩、羊湖(露營)、納木錯
價錢:

6500人民幣包早餐同車(私人包車團)
食同玩預多2000至3000人民幣
機票預HK$7000以內

影風景、銀河星空為主。成個行程係自己plan ,不join local tour。

呢個時間去會暖啲,一入黑就可以開始影銀河,同時係旺季,所以機票貴啲。秋/春季去會平啲,銀河唔夠靚同時間好唔方便。

目前欠1人,有意pm我
被閱讀468次
回覆時引用此篇文章
katychibi katychibi 目前離線
背包客
感謝: 0次/0篇
註冊日期: 2017-01-06
舊 回覆: 2019年7月尾至8月頭西藏自由行攝影為主4人團 - 2019-03-10, 09:59

90後女生有興趣!
喜歡攝影(亂拍的,沒有技術可言)
可加Line詳談Line ID: katy_chibi
回覆時引用此篇文章
背包客
舊 回覆: 2019年7月尾至8月頭西藏自由行攝影為主4人團 - 2019-03-12, 10:46

引用:
作者: katychibi (原文章)
90後女生有興趣!
喜歡攝影(亂拍的,沒有技術可言)
可加Line詳談Line ID: katy_chibi
我們有2位都攝影很好,不用擔心,有問題都可以問
回覆時引用此篇文章
Mark123CS Mark123CS 目前離線 Mark123CS 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
背包高手
感謝: 4次/4篇
註冊日期: 2016-05-16
舊 回覆: 2019年7月尾至8月頭西藏自由行攝影為主4人團 - 2019-03-12, 14:07

有興趣, 已PM!
回覆時引用此篇文章
背包客
舊 回覆: 2019年7月尾至8月頭西藏自由行攝影為主4人團 - 2019-03-17, 20:12

還有人有興趣嗎?
回覆時引用此篇文章
gracewong123 gracewong123 目前離線 gracewong123 已通過手機驗證. 門號所屬國家:Hong Kong
客棧之光
感謝: 119次/102篇
註冊日期: 2011-04-02
舊 回覆: 2019年7月尾至8月頭西藏自由行攝影爲主4人團 - 2019-04-01, 11:14

6500/人淨車費唔平噃, 用咩車? 玩幾多日?
回覆時引用此篇文章
回覆   發表新主題

主題分類清單
遊記行程交通住宿景點購物飲食
金錢證件其他全部
主題工具
論壇跳轉
主題工具