發文 註冊 登入
六月

青海大環線(6月13日後),西藏(6月20日後)

5 561
northernlight1111
舊 2019-05-09, 00:37
目的地: 青海,西藏   時間: 青海大環線(6月13日後),西藏(6月20日後)   人數: 1   
青海大環線(6月13日後),西藏(6月20日後)
95後香港女生,
藏區已走過西藏,稻城亞丁,色達等
求撿,也可以結伴同行。
有興趣的話可以私訊,或留言haha
561 次查看
dolalala
舊 2019-05-09, 13:25
你好 想請問西藏個part你大概會玩邊到?
我本身都打算around 20/6 找人拼車或者結伴去阿里南線
如有興趣 可以wechat:lhk224
thanks!
northernlight1111
舊 2019-05-09, 18:06
引用:
作者: dolalala (原文章)
你好 想請問西藏個part你大概會玩邊到?
我本身都打算around 20/6 找人拼車或者結伴去阿里南線
如有興趣 可以wechat:lhk224
thanks!
Added~~ plz check wechat
kiddykathy
舊 2019-05-12, 01:37
Hi!我6月10號會係西藏出黎
13號青海出發應該join到你^^
有興趣請PM我交換Contact傾傾
謝謝
ltmutre99
舊 2019-05-12, 20:09
引用:
作者: kiddykathy (原文章)
Hi!我6月10號會係西藏出黎
13號青海出發應該join到你^^
有興趣請PM我交換Contact傾傾
謝謝
小弟90後香港男生 想六月中下旬(6月15日後)去一轉青海甘肅大環線(7-8天)
睇下會唔會有機會夾到時間一齊拼車
已私訊聯絡方法
我愛香港
舊 2019-05-31, 01:09
3個final year 男仔 有興趣6月21號到西藏 詳情Tg傾? tg:https://t.me/Bewaterlahahahah
wechat : _PoLam