發文 註冊 登入
過期

9月22日~10月5日 青藏公路線 招旅伴

6 616
hinhin200
舊 2018-08-09, 22:39
目的地: 西藏   時間: 9月22日〜10月5日   人數: 2   預算: 6000~7000   
同朋友(二人,一男一女)香港來的!
預計九月二十二(六)起行到拉薩
十月五日(五)回港 誠招併車旅人x2 !
暫定十三日行程會以西寧為起點(
計劃去納木錯湖 茶卡 珠峰大本營 布達拉宮 等等
詳細行程日子可以再夾呀!!
初遊西藏希望找到同行!!
車費可以分擔亦可以分享快樂

我和朋友均沒有不良嗜好 希望能交個朋友~
招廿歲至三十歲同行 男女不拘

離出發日子好似有d近,希望都會搵到啦
有興趣都請pm/留cm呀!!
or telegram:chanfe
thank you!!!
616 次查看
Momo526
舊 2018-08-10, 02:18
請問你們是確定 9月22出發了嗎? 因為我的假期是9月24 -10月2或3
hinhin200
舊 2018-08-11, 00:52
引用:
作者: Momo526 (原文章)
請問你們是確定 9月22出發了嗎? 因為我的假期是9月24 -10月2或3
可以調整一下都可以
BBQGG
舊 2018-08-22, 07:14
有興趣 大家可以傾傾
Wechat: Johnwu0205
augrachel
舊 2018-08-25, 20:59
香港90後女生,一個人去。我9-10月都可以,搵過行程,可再傾。

1. 拉薩

2. 拉薩-->米拉山-->巴松措-->林芝

3. 林芝-->魯朗-->雅魯藏布江大峽谷-->加查

4. 加查-->拉姆拉錯-->雍布拉康-->澤當

5. 澤當-->羊卓雍錯-->拉薩

6. 拉薩-->卡若拉冰川-->日喀則

7. 日喀則-->珠峰大本營

8. 珠峰大本營-->日喀則

9. 日喀則-->扎什倫布寺-->拉薩

10. 納木錯-->拉薩
lari
舊 2018-09-09, 21:48
Hi 我也是90後女生1個人 暫定27/9到拉薩
可以傾傾
Telegram:ttlari19

引用:
作者: augrachel (原文章)
香港90後女生,一個人去。我9-10月都可以,搵過行程,可再傾。

1. 拉薩

2. 拉薩-->米拉山-->巴松措-->林芝

3. 林芝-->魯朗-->雅魯藏布江大峽谷-->加查

4. 加查-->拉姆拉錯-->雍布拉康-->澤當

5. 澤當-->羊卓雍錯-->拉薩

6. 拉薩-->卡若拉冰川-->日喀則

7. 日喀則-->珠峰大本營

8. 珠峰大本營-->日喀則

9. 日喀則-->扎什倫布寺-->拉薩

10. 納木錯-->拉薩
sheed36
舊 2018-09-15, 00:36
i will be at lhasa on 9/28 and back to hk on 10/6
if time suits, please add wechat: sheedsheed